هفتمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان رویداد فناوری های نوین شیلاتی برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1402/10/6 | 

  رویداد کارآفرینی و فناوری های نوین شیلاتی با حضور میررحیمی رئیس رویداد، یوسفی دبیر رویداد، توسلی زاده مشاور وزیر و مدیرکل دفتر امور فناوری و توسعه پایدار وزارت جهاد کشاورزی، حافظیه دبیر علمی کنگره، دادگر دبیر اجرایی کنگره، امانپور مشاور عالی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)، صاحبان ایده، سرمایه گذاران، مدیران و کارشناسان و بیش از یکصد نقطه اتصال بصورت حضوری-مجازی در سالن استاد کمالی نژاد مرکز امام برگزار شد. 

    این رویداد به همت مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و همکاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار شد و تعداد بیست ایده به دبیرخانه رویداد ارسال گردید. یک ایده در حوزه صید و صیادی، هشت ایده در حوزه زیست فناوری و یازده ایده در حوزه آبزی پروری که از بین این بیست ایده پنج ایده جهت ارائه انتخاب شدند.

از بین ایده ها و فناری های ارائه شده، چهار عنوان: "استفاده از عصاره میوه گیاه آقطی(sambucus ebulus)" متعلق به فاطمه خان احمدی؛"دراژه شکلاتی فراسودمند با استفاده از جلبک کلرل" متعلق به نسرین چوبکار؛ "ماژول شناوری لنج های صیادی" متعلق به محسن هاشمی و "سیستم کنترل استخرهای پرورش آبزیان" متعلق به جمشید ملک محمودی عناوین ایده های برتر را کسب نمودند.
 

    

این رویداد با محورهای فناوری های مبتنی بر اینترنت، فناوری های مرتبط با آبزی پروری، فناوری های مرتبط با صید و ماهی گیری، فناوری های مرتبط با فرآوری و فرآورده های بیولوژیک اجرا شد.
 

میررحیمی رئیس رویداد اظهار داشت: حمایت ازاستارتاپ ها، شرکت های دانش بنیان و فناوران هدف اصلی این رویداد است.

وی گفت: بیست ایده به دبیرخانه رویداد فناوری های نوین شیلاتی ارائه شد که از بین آنها چهار مورد بعنوان ایده های برتر منتخب گردید و آماده معرفی به سرمایه گذاران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت فراهم شدن زمینه ورود به بازار می باشد.

ایشان خاطر نشان کرد: دانش بنیانی شدن بخش کشاورزی با برگزاری این رویدادها تسریع می شود.

  وی هدف اصلی برگزاری این رویداد را حمایت از استارتاپ ها، شرکت های دانش بنیان و فناور بیان کرد و گفت:ما سعی می کنیم شرکت ها و افراد صاحب ایده را شناسایی نماییم و آنان را به سرمایه گذاران وصل کنیم تا زمینه تجاری سازی ایده های آنان فراهم شود.

  میررحیمی تاکید نمود مرکز امام با برگزاری این رویدادها به دنبال تشکیل شبکه محققان، کارآفرینان و نوآوران حوزه شیلات و آبزیان بوده و خوشبختانه به این امر دست یافتیم. وی اظهار امیدواری کرد با توسعه این شبکه بتوانیم زمینه تعامل علمی و تعامل فناوری هایی که بین ایده پردازان و فناوران تولید می شود را فراهم نماییم.




CAPTCHA

برگزار کنندگان

تاریخ های مهم

مهلت ارسال چکیده: 20 آبان 1402
پایان زمان داوری:  30 آبان ۱۴۰۲
مهلت ثبت نام و ارسال مقاله کامل: 15 آذر ۱۴۰۲
مهلت ثبت نام با تاخیر: 20 آذر ۱۴۰۲
تاریخ برگزاری: 3-4 دی ماه ۱۴۰۲
تاریخ رویداد: 5 دی ماه 1402

پوستر 



Indexed In

  

آمار سایت

  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • تمام بازدید‌ها: 211614 بازدید
  • بازدید ۲۴ ساعت قبل: 69 بازدید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به هفتمین کنگره بین المللی تحقیقات شیلات و آبزیان می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 All Rights Reserved | 7th International Congress on Fisheries and Aquatic Research

Designed & Developed by : Yektaweb